Volem que aquest bloc es converteixi en una plaça pública, que esdevingui un fòrum en què la reflexió i la ironia compensin una mica, en cert sentit, el fracàs i l’absurditat que veiem davant nostre. Perquè no és això. No és això el que cerquem.

miércoles, 19 de octubre de 2011

Tornem

Després d’uns mesos, tornem a ser aquí. I tornem a ser aquí amb més forces que mai. Tornem amb ganes de seguir defensant els nostres valors, aquells amb els que hem crescut , les nostres idees, que ens acompanyen cada dia, en cadascuna de les nostres decisions; tornem amb ganes de criticar allò que no ens agrada d’aquesta societat i lloar el que creiem que es fa bé. Tornem per discutir sobre el dia a dia, sobre la història, sobre la política, sobre tot el que ens envolta. En definitiva, tornem per compartir amb els nostres lectors el que realment ens preocupa, i ho fem sabent que tenim, tots els individus, sense excepció, una gran responsabilitat davant la situació actual, i que depèn de la voluntat de tots canviar-la.

De vegades, per molts motius, un no té prou estris com per canviar una situació sol, però alhora sent la responsabilitat d’actuar perquè és alguna cosa que l’inclou i el preocupa. Aquest tipus de persones som nosaltres; ens sentim impotents davant la immensitat del que tenim al davant, i per això hem buscat una manera d’expressió senzilla i útil per mostrar la nostra disconformitat. Però volem que això creixi, que es faci gran, que l’èxit potencial del projecte, l’ambició, les ganes i la fe que hi tenim, es facin realitat; i per això necessitem de la vostra ajuda, estimats lectors.
Volem que vosaltres sigueu nous protagonistes aquí, que escriviu i mostreu les vostres idees, les vostres solucions, disconformitats etc.

Volem, entre tots, aconseguir moure la gent; volem que la gent que sap que aquesta no és la societat que vol, pensi, critiqui, exposi les seves idees per canviar i, sobretot, que actuï. És per aquesta raó que un grup de joves disconformes vam decidir crear aquest petit bloc, perdut enmig d’una gran xarxa. I volem actuar nosaltres també. Perquè hem estat ensenyats així: si no t’agrada una cosa, lluita per canviar-la, sacrifica’t per allò que vols i defensa-ho fins al final. I això és el que hem vingut a fer, lluitar per canviar aquest circ. Perquè no és això el que cerquem. No és això.
Benvinguts al paradís de nou.

1 comentario: